Search Your Keywords Here

Custom Search

Saturday, August 25, 2012

PAKEJ LANGSING SLIMCUT

IANYA SEBEGITU MUDAH DIGUNA !
HASIL TERNYATA DAPAT DILIHAT DALAM MASA 2 HINGGA 3 MINGGU PENGGUNAANNYA !


IKUTI TESTIMONI PENGGUNA YANG MENDAPAT KEPUASAN DARINYA !


1. Juriah binti Jantan {SGD}

2. Noor Adilah Amalina binti Ahmad


%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
PAKEJ #1:- PAKEJ LANGSING EFEKTIF

Bersenam adalah cara yang mudah, murah dan relatif tanpa risiko untuk menjadikan badan kita langsing. Bagaimana pun dengan cara bersenam, ianya memerlukan masa yang panjang dan ketekunan serta konsisten (istiqamah). Apatah lagi jika kita terpaksa bersenam dengan cara bermati-matian dan kekerapan yaNg tinggi, namun ianya tidak mendatangkan hasil yang segera bilamana usaha tersebut tidak disertakan dengan pola pemakanan yang seimbang.

  • SlimCut [SCE–1]

SlimCut adalah produk yang terbaru di bidang teknologi kecantikan di Perancis, iaitu cara langsing yang terbukti selamat kepada pengguna. SlimCut didatangkan dalam bentuk molekul berteknologi nano, dengan saiz molekulnya sehingga sehalus <> iaitu lebih halus daripada gel atau krim biasa. Oleh kerana molekulnya yang sangat halus, slimcut secara langsung dapt diserap masuk ke bahagian lemak yang tersimpan di bawah lapisan kulit.


Rumusan utama SlimCut adalah ekstrak herba yang berasal deari Perancis dan dicampur dengan ekstrak biji kopi dan Guarana, yang merupakan pembakar lemak (fat burner) yang bertindak meningkatkan metabolime tubuh. Ianya memberi energi ke otot untuk membakar lemak yang tersimpan di bawah kulit. Herba-herba yang berasal dari tumbuhan pilihan ini, ekstrak dari herba tersebut juga memberi energi positif kepada tubuh.

Setelah disapukan ke kulit sambil disertakan dengan urutan sistematik, SlimCut akan masuk menembusi ke lapisan lelemak di bawak kulit. Lemak pun akan dipecahkan dan dimetabolisasikan oleh tubuh. Selanjutnya lemak akan dibuang melalui pembuangan urin (air kencing) dan najis.

  • Sabun Lulur [SH–11]


Melulur badan dengan mengguna Sabun Lulur semasa mandi merupakan pengurutan yang efektif yang amat membantu melancarkan peredaran darah dan akan bertindak mempercepatkan penyingkirkan toksin daripada tubuh kita. Urutan ini akan menjadi lebih efektif bila dilakukan setiap hari ketika mandi. Hanya beberapa minit sahaja diperlukan untuk menggunanya !

Urutan tubuh dengan mengguna Sabun Lulur dengan diikuti aplikasi SlimCut, terutama di bahagian tubuh yang ingin dilangsingkan seperti perut, lengan, atau paha akan melancarkan sistem perparitan limfatik [Rujuk diagram A: melulur ikut arah anak panah]. Bila ianya dilakukan dengan teknik urutan limfatik yang bersifat membersihkan racun/toksin, selain melangsingkan tubuh, ianya juga menjadikan perasaan kita lebih tenang, rileks, dan hasilnya didapati lebih bagus.

Perawatan di bahagian pinggang yang menjadi fokus utama pelangsingan, insyaAllah akan dapat dikurangkan sekitar 2 hingga 3 inci dalam tempoh seminggu. Jangan lupa mengukur lilitan pinggang sebelum mengguna kedua-dua produk di atas ketika mandi iaitu Sabun Lulur dan selepas mandi iaitu SlimCut. Produk berikut juga perlu diaplikasikan bersama-sama produk urutan ini, iaitu pengambilan Trace Mineral ConcenTrace (TME–14) ketika makan/minum.
  • Trace Mineral ConcenTrace (TME–14).


Minum atau makan dengan menambah titisan Trace Mineral ConcenTrace [TME – 14) setiap hari. Ianya mengandungi lebih 72 mineral dan trace mineral yang lengkap dan seimbang dalam TME terbukti dapat mambantu menurunkan kandungan kolestrol dalam badan dan dapat mengawal paras gula dalam darah.


TME juga dapat mendetoksifikasi darah dan usus. Tenaga elektrik yang diperlukan dalam tubuh dalam bentuk Bio-elektrik tubuh digiatkan lagi dengan sumber lebih 72 mineral yang seimbang ini. Tulang dan gigi turut menjadi kuat, sekaligus menjadikan badan langsing dan sihat.


KAEDAH YANG BETUL MENGGUNA PAKEJ EFEKTIF
(Kombinasi Produk SCE–1 + SH–11 + TME–14)

Mulakan dengan mengukur lingkaran baahagian tubuh yang ingin dilangsingkan.

Urutan limfatik dengan Sabun Lulur ketika mandi. Teknik urutan ini sifatnya melegakan dan seperti melakukan proses detoksifikasi.


Ukur bahagian tubuh yang ingin dilangsingkan setelah beberapa hari menjalani rawatan untuk mengtahui berapa INCI yang telah anda mampu berjaya melangsingkannya. SYABAS !
PAKEJ ALTERANTIF MELALUI PAKEJ SUPER EFETIF
(Kombinasi Produk SCE-1 + SH-11 + TME-14 + SCE-2 + BFE-1)--- bersambung .......
______________________

TIP SIHAT SAMBIL MENIGKMATI PROSES LANGSING

Banyak minum air untuk membantu menggesa aliran pembuangan lemak bawah kulit.

Jangan hairan jika terdapat minyak pada kotoran ketika buang air besar setelah perawatan limfatik ini, ia adalah bahagian lemak yang dibuang oleh tubuh.

Senamrobik juga membantu menpercepatkan proses pelangsingan.

Tidak disarankan anda menahan lapar. Makanlah dengan teratur iaitu 3 kali/hari dengan sukatan seimbang.

Anda boleh menikmati makanan enak seperti coklat, tiramisu atau aiskrim tetapi dalam sukatan yang sedikit. Jika berpantang sama sekali akan membuat tubuh menjadi kepingin iaitu anda akan makan berlebihan selepas itu.

______________________________


No comments:

Post a Comment